Foto App handleiding

Home » Foto App handleiding

ODK App

Sinds 2023 is er naast de bekende foto-app van Ellipsis van de afgelopen seizoenen een nieuwe foto-app beschikbaar die niet afhankelijk is van internettoegang in het veld. Mocht u gewend zijn aan de oude Ellipsis-app, dan kunt u die blijven gebruiken. Voor nieuwe gebruikers raden we de nieuwe (ODK) foto-app aan. Dit geldt alleen als u een Android telefoon heeft, omdat de iOS versie het niet bij iedereen goed doet. U kunt het proberen met de gebruiksaanwijzing die wij op uw verzoek toesturen, maar als het niet lukt moet u terugvallen op de Ellipsis app.

Ellipsis App

Hier vindt u die technische instructie van de Ellipsis Foto Web App, zowel in tekst en beeld. Klik op de afbeeldingen om de bestanden te downloaden. Als u gebruik maakt van het PowerPoint-bestand stel dan de 'presentatiemodus' in, anders mist u de animaties.

Mocht u last hebben van gebrek aan internetverbinding in een bepaald gebied waar interessante graslanden liggen, kies dan voor de nieuwe ODK foto-app, waarvan u de instructie hierboven vindt.