Bericht aan alle deelnemers van de fotocampagne voor de website

Beste deelnemers,

Het is gebleken dat sommige deelnemers zich hebben geregistreerd bij Ellipsis zonder naam van een deelnemende organisatie. Hierdoor kunnen we uw bijdrage niet meetellen als cofinanciering van onze PPS.

Laat hier geen misverstand over bestaan: mocht u uw bijdrage niet kunnen of willen koppelen aan één van deze deelnemende organisaties, dan zijn we toch blij met uw bijdrage. Het zou alleen zonde zijn als we uw bijdrage formeel niet mee mogen tellen voor de financiering van het PPS project.

Mocht u dit alsnog willen aanpassen (graag!), dan volgt hieronder de instructie daarvoor (uit de app handleiding)

  • klik op uw Gebruikersnaam rechtsboven in het scherm (soms klein en moeilijk leesbaar)
  • klik vervolgens op PROFILE
  • klik op ABOUT ME en geef aan via welke organisatie u deelneemt; gebruik een naam uit de deelnemerslijst hieronder; als uw organisatie er niet bij staat of u op eigen initiatief meedoet vul dan iets in, dat voor ons herkenbaar is (naam van een bedrijf, organisatie of uw achternaam)
  • SUBMIT

Deelnemerslijst: Biodivers, BoerenNatuur, FLORON, Friesland Campina, Natuurmonumenten, OBN (Kennisnetwerk Ontwikkeling en Beheer Natuurkwaliteit), Provincies Drenthe, Friesland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland, PureGraze, Rabobank, RVO, Staatsbosbeheer, Vlinderstichting, Vogelbescherming, Wij.land, Wageningen Research en Wereld Natuur Fonds – Het is erg belangrijk dat u dit doet omdat de subsidie voor het project hierop is gebaseerd.